Aktuelt

Aktuelt

Endelig!! Etter et alt for langt opphold har vi nå fått god hjelp til å lage ny hjemmeside. Litt forandret, men mye vil dere sikkert kjenne igjen, og vi holder på å oppdatere med nye tekster og bilder. Vi håper dere liker  det dere ser og blir like flinke brukere som tidligere.

 

Vi har fortsatt fast dugnad i uthuset på prestegården hver onsdag kl 10 til 14. Kom gjerne innom  for å se! Det skjer hele tiden forandringer og utvidelser, og vi er svært takknemlige for at det stadig kommer nye gjenstander til utstillingene.

 

NATURLOSTUR 2018:

Historielaget har den siste tiden ryddet Austre Fjellmannsvei fra Loland til Stølen. Løypa vil bli offisielt åpnet og presentert med Naturlostur fra Loland til Stølen. Retur over Stegltjønnheia til Loland. Turen er ca. 5 km. og går på sti og i ulendt terreng.  Det anbefales å bruke godt fottøy. Dersom noen synes det blir for langt å gå tilbake kan det ordnes med skyss fra Stølen til Loland. Turledere: Torfinn Hageland og Arne Faremo. Start på Loland søndag 3. juni kl. 1300. Vel møtt!