Aktuelt

Aktuelt

Jul og nyttår nærmer seg med raske skritt og det er tid for utdeling av Årsskrift 2022 og salg av Øvrebøkalender 2023. Ta godt i mot de som tar på seg jobben med å dele ut Årsskrift og selge Øvrebøkalender!!!!

OBS!!!! På giroen for medlemskontingent er det dessverre feil kontonummer som står på blanketten. Riktig kontonummer er 3100.41.39197. Du kan også bruke VIPPS, og 547771 er riktig VIPPS kode.

Følg med på hjemmeside og Face-book om nye arrangementer. Ellers blir hjemmesiden, som tidligere nevnt, fortløpende oppdatert med det som har stått i Årsskriftene – i år begynner vi å ut det som sto i Årsskrift 2013.:  Det kommer nye artikler fra  gamle årsskrift hver 14. dag på  hjemmesiden

Egil Johansen og Øyvind Føreland har gjort en kjempejobb med å registrere gamle sager og møller. Disse har Egil lagt inn på et kart. og som du ser i menyen øverst på første side har det det kommet et nytt valg: kart. Gå inn på den siden og studer kartene og se om du kan finne de igjen ute i naturen. Kanskje vet dere om flere og litt stoff om hver enkelt som vi kan supplere med. Når vi får opplysninger fra dere kan det legges inn på sidene. Vi arbeider videre med å gjøre alt på hjemmeside lettere tilgjengelig, men det vil komme litt etter hvert.

Dugnaden er fortsatt på onsdagene fra kl. 10.00 til ca.14.30 – skulle du ha lyst til å være med, eller bare se hva vi holder på, med må du gjerne stikke innom. Ønsker du å få omvisning i samlingene i prestegården – for familie eller gjester – kontakt noen i styret: f.eks. Arne Faremo, så vil han sikkert kunne hjelpe med å få omviser for grupper og enkeltpersoner !